Результати щорічної підсумкової конференції Клубу «КОЛО»

Результати щорічної підсумкової конференції Клубу «КОЛО»

NVV_6380 NVV_6525 NVV_7019 NVV_7441 NVV_7696 NVV_8022

 

Результати щорічної підсумкової конференції Клубу «КОЛО»

16 грудня 2014 року в Конгес-холі Українського дому відбулась щорічна підсумкова конференція дискусійного Клубу «КОЛО» у якій взяли участь близько 300 членів Клубу та партнерів.

Цього року програма заходу містила презентації проектів спільноти особливо широкого спектру та масштабу.

Серед них: мозковий центр – Інститут суспільних досліджень, Молодіжна школа управління, Школа лідерів реформ,  дитячий світоглядний табір «РОДОВІД січ», проекти підтримані Благодійним фондом «КОЛО», серед яких – співпраця з Національною скаутською організацією “Пласт”, збір коштів на придбання медичного обладнання для Центрального військового клінічного госпіталю, Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, презентація ІТ-проекту порталу для підсилення всеукраїнського волонтерського руху – «UKRDOPOMOGA.COM», спрямованого на допомогу воїнам та постраждалим в ході АТО, запуск проекту #ukraineismechallenge.

Також кожен з учасників конференції мав можливість долучитися до благодійної акції Фонду –  “Подаруй дитині книгу” й передати свою книгу для поповнення бібліотечних фондів сільських бібліотек.

Своїм масштабом вразили підтримані Клубом Всеукраїнська акція «Зробимо Україну чистою» та Міжнародний марафон «Україна – це Я», що охопили десятки міст, сотні тисяч учасників та сотні організацій залучених до роботи.

Також були презентовані аналітичні напрацювання в галузі економіки та реформ, матеріали  Київського міжнародного економічного форуму 2014, співорганізатором якого виступає Клуб.

Корисним та своєчасним став новий проект Клубу – «КОЛО» правозахист», покликаний завдяки можливостям усіх членів спільноти Клубу «КОЛО» забезпечити потужний захист прав та безпеку одноклубників.

Серед учасників конференції було багато представників підприємницької та військової спільноти, що відображає запит суспільства на безпеку і розвиток та роль Клубу в якості консолідуючого середовища.

Лейт мотивом зустрічі відчувалось розуміння учасниками конференції необхідності нести особисту відповідальність за майбутнє в усіх сферах державного та суспільного життя, від економіки до освіти від медицини до культури, що й демонстрували спікери в ході своїх презентацій.

Гості мали нагоду необмеженого особистого спілкування під час «вечірньої кави» та фуршету. Особливістю конференції стала значна кількість відео та фото-матеріалів, що безпосередньо демонстрували реалізовані за рік проекти, родзинкою події стало символічне запалення свічок від “Вифлеємського вогню Миру” принесеного «пластунами».

За результатами зустрічі визначено, що Клуб переходить до наступного етапу свого стратегічного розвитку – набуття сфокусованого впливу та структурованості, з чим і буде пов’язане збільшення технологічності та системності діяльності Клубу у наступному році.

Клуб «КОЛО» абсолютно відкритий для усіх людей, які готові брати на себе відповідальність за майбутнє та сповідують цінності україноцентризму, економічного патріотизму та проактивності.

Саме в об’єднанні сил компетентної та мотивованої української спільноти Клуб бачить запоруку стрибка в розвитку країни.